Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Näin helppoa on tehdä timanttitaidetta!

Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat välineet timanttityön tekemiseen - mitään ei tarvitse ostaa erikseen. Pakkauksessa on sisällä myös suomenkielinen kuvallinen ohje, miten timanttityö tehdään.

Taulukangas

Taustakankaasen on tulostettu mosaiikkikuvio, jossa on koodi kullekin värille. Kangas on pingoitettu valmiiksi puukehyksiin, joissa on kehys. Kankaan pinnalla on suojakalvolla peitetty liimakerros. Poista suojakalvoa osittain, pitäen kiinni sen reunasta sen mukaan kun kiinnität timanttimosaiikkeja kankaalle. Poista suojakalvo vain siltä alueelta, jolle aiot kiinnittää mosaiikkia.Tämä työtapa suojaa liimaa ennenaikaiselta kuivumiselta.

Mosaiikkikaavio

Mosaiikkikaavio on värilliselle paperille tulostettu taulukko. Taulukossa esitetään minkä värinen mosaiikki (värit on numeroitu ja numero lukee kussakin mosaiikkipussissa) vastaa kutakin kankaalle merkityn alueen symbolia. Varakaavio on tulostettutaulukankaan toiselle puolelle.

Pyöreä akryylimosaiikki

Mosaiikki on pakattu numeroituihin pusseihin ja numerointi on mosaiikkikaavion mukainen. Määritä tarvitsemasi numero mosaiikkikaavion perusteella. Avaa pussi ja kaada tarvitsemasi määrä akryylitimantteja pienelle tarjottimelle, joka on pakkauksen mukana. Kaada loput akryylitimantit pieneen minigrip-pussiin ja kiinnitä siihen saman numeron omaava tarra. Näin et kadota timantteja, etkä sekoita värien numeroita. Numerotarrat ja minigrip pussit ovat pakkauksessa mukana.

Kiinnityskynä ja silikoni

Kiinnityskynässä on erityinen ura, jonka avulla mosaiikkitimantteja otetaan tarjottimelta ja kiinnitetään kankaalle. Pakkauksessa on mukana pieni läpinäkyvä rasia, jonka sisällä on silikonia. Siirrä silikonin päällä oleva suojakalvo sivuun ja paina kynän kärki silikonin läpi niin, että silikoniin tulee reikä. Kynän päässä olevan silikonin tarkoituksena on tarrautua kiinni mosaiikkitimantteihin niin, että ne on helppo siirtää kankaalle. Muista lisätä silikonia kynän päähän aina tarpeen mukaan, jos kynällä ei meinaa saada pitävää otetta timanteista.

Atulat

Pakkauksessa on mukana myös atulat, joilla voi tarvittaessa siirrellä kankaalle liimattuja timantteja oikeaan kohtaan.

Timanttitarjotin

Pakkauksen mukana on pieni uritettu tarjotin, jolle kaadetaan mosaiikkitimantteja aina yksi väri kerrallaan. Kaada pieni määrä mosaiikkitimantteja tarjottimelle ja täristä tarjotinta kevyesti, jotta timantit kääntyvät urissa oikein päin, jolloin ne on helpompi ottaa kiinnityskynällä tarjottimelta.

Ripustaminen seinälle

Kun työ on valmistunut ja haluat ripustaa sen esille kotisi paraatipaikalle, niin pakkauksessa on mukana kiinnikkeet seinälle ripustamista varten!

Turvallisuusohje

Timanttitöissä käytetään akryylimosaiikkia ja formaldehyditöntä liimaa. Materiaalit ovat luonnollisia ja turvallisia, jos niitä käytetään tarkoituksenmukaisesti.

HUOM! Ei saa antaa timanttimaalaussettiä alle 8-vuotiaille lapsille ilman aikuisen valvontaa. On olemassa vaara, että pienet osat pääsevät lasten hengitysteihin tai lapset nielevät ne.